Ce blogger i-ar da-o lui Smarandescu

Stiri Add comments

Lume, lume… avem placerea de a va anunta ca ZeList.ro impreuna cu HEYO.ro au lansat ,,Cupa HEYO la BLOGal Kombat”, unde 20 dintre cei mai fiorosi si musculosi bloggeri se intrec in lupte imaginare pe viata si pe moarte.

L-ar cafti Zoso pe Cabral, VisUrat l-ar snopi stand in spagat pe Mircea Badea, ar da Arhi cu Bobby Voicu de pamant? Afla pe HEYO.ro.  Bloggerul care reuseste sa-i tranteasca la pamant pe ceilalti pleaca acasa cu un tricou special (unic, one of a kind) din partea pidjin.net si cu doua dintre fotomodelele care arata panourile cu runda care urmeaza.

2 Responses to “Ce blogger i-ar da-o lui Smarandescu”

  1. Costi Andriescu Says:

    sorry offtopic catre tehnic zelist: Am aplicat inscrierea site-ului inpanamea.ro in zelist. Inscrierea exista insa nu sunt indexati indicatorii de trafic. Aveti idee de ce? :)? Mersi

  2. cristi Says:

    @ Costi Andriescu

    ZeList nu are indicatori de trafic, topul fiind realizat prin urmarirea link-urilor venite din alte blogroll-uri (ZeTop Clasic) si pozitia la randul lor acestora in top sau a link-urilor catre posturile tale venite de pe alte bloguri (ZeList Dinamic). ZeList nu este un indicator al traficului ci al notorietatii in blogosfera. Daca te mai pot ajuta cu ceva sau doresti detalii, nu ezita sa ma contactezi pe blog sau prin formularul de contact de pe site.