Avem export si in FBMonitor

fbMonitor Add comments

In cadrul platformei de monitorizare si analiza a paginilor de Facebook, fbMonitor, am implementat modulul de export al datelor, prin care utilizatorii isi pot extrage informatiile necesare pentru perioade definite. Sectiunea de export poate fi accesata de aici sau dand click pe iconita custom export din dashboard-ul fbMonitor.

export2

Utilizatorii isi pot construi exporturile strict pe sectiunile de care au nevoie, dupa cum se poate observa mai jos.

Export1

De pe paginile concurente pot fi realizate exporturi, dar fara a avea acces la sectiunile private (reach-ul paginii, numarul de impresii, viralitate, engagement, date demografice etc.).

Toate exporturile din platforma fbMonitor se fac in format .xls.

One Response to “Avem export si in FBMonitor”

  1. Zelist Blog » Blog Archive » Saptamana aceasta in Social Media Says:

    […] Zelist Research Add comments In  saptamana 24 – 30 octombrie 2014 am implementat trei upgrade-uri in platforma ZeList Monitor, menite sa faciliteze accesul utilizatorilor la informatiile pe care le oferim. Acum avem propriul sistem de task management in cadrul Monitor-ului, putem cauta in aparitii si am creat o caseta de subscribe pentru newsletter. Nu in ultimul rand, in platforma noastra de monitorizare si analiza a paginilor de Facebook, fbMonitor, am implementat sistemul de export al datelor. […]