Apa plata versus Apa minerala – Cum arata cifrele din social media

social media, Zelist Research Add comments

S-a vorbit mai mult despre apa minerala decat despre apa plata

In ultimul an, conversatii despre apa minerala au fost mai predominante decat cele despre apa plata cu 28% (apa plata a inregistrat 11.636 de mentionari si apa minerala a totalizat 16.151 de mentionari).

Perioade diferite de vizibilitate maxima

Pentru apa minerala, evolutia mentionarilor din ultimele 365 de zile a avut varfuri de vizibilitate maxima in perioadele 2 – 8 decembrie 2019, 2 – 8 martie 2020 si 29 iunie – 5 iulie 2020.

Varful de vizibilitate in social media, pentru apa plata a fost inregistrat intre 21 – 27 octombrie 2019.

Apa minerala – in retete culinare si in articole cu caracter de business si turistic
Apa plata – in meniurile restaurantelor si in diete

Din comparatia celor doua tagcloud-uri si din consultarea unui esantion de mentionari, reiese faptul ca apa minerala este utilizata mai mult in continut de tip gastronomic (retete culinare) si turistic, amintind de resursele naturale exceptionale pe care Romania le detine, iar apa plata este cel mai des folosita in meniurile restaurantelor si in diete.

Tagcloud ultimele 365 zile – Apa Minerala

Tagcloud ultimele 365 zile – Apa plata

Brandurile prezente alaturi de apa plata au fost: Perla Harghitei. si Aqua Carpatica, amintind de reclama in Times Square

Brandurile prezente alaturi de apa plata au fost: Evervess, Pepsi si Mirinda

Facebook – cel mai prolific canal unde s-a discutat despre apele minerale si cele plate
Forumurile – mai atractive pentru apele plate decat pentru cele minerale

In ceea ce priveste canalele in care s-a discutat cel mai intens despre apele minerale si cele plate, diferentele nu sunt mari. In ambele cazuri, cele mai multe aparitii s-au inregistrat pe Facebook (41% pentru apele minerale si 50% pentru apele plate) si Presa online (34% pentru apele minerale si 28% pentru apele plate). Totusi, cele doua distributii prezinta o diferenta in ceea ce priveste prezenta apelor plate pe forumuri, mai consistenta (666 aparitii) decat in cazul apelor minerale (538 aparitii).

Distribuite mentionari apa minerala – 365 zile

Distributie mentionari apa plata – 365 zile

Comments are closed.