Vino sa te bucuri de continutul Radio/Tv impreuna cu noi

Comunicate de presa Add comments

Incepand cu 5 Decembrie 2022 si pana la 31 Ianuarie 2023, te invitam alaturi de noi pe Zelist Monitor, pentru a te bucura de toate beneficiile oferite de modulul Radio/TV.

Zelist Monitor Radio/TV parseaza cele mai importante 62 de canale TV si Radio din Romania, iar pentru fiecare expresie monitorizata iti ofera statistici despre vizibiltate in aceste canale. Daca vrei sa parcurgi mai rapid continutul TV/ Radio, ai la dispozitie un snippet video downloadabil ce contine o captura si transcriptul aferent.

Cu ajutorul Arhivei Radio/Tv ai access la baza de emisiuni radio/tv pe care Zelist Monitor o updateaza continuu. Fiecare continut radio/TV poate fi taiat, salvat si downloadat, in functie de preferintele tale.

In aceasta perioada, daca achizitionezi unul dintre pachetele noastre de servicii online, pe langa discount-urile actuale iti vom acorda un discount de 15% suplimentar si cumulat la tot pachetul achizitionat, daca incluzi in monitorizare si modulul radio/TV.

Voucherul de reducere pe care trebuie sa-l folosesti in formularul de comanda disponibil la adresa: https://www.zelist.ro/monitor/cumpara-pachet este 01tvzm22.

Zelist Monitor Team <3

Comments are closed.