Impact Hub Bucharest lansează campania reducerilor de vară!

Comunicate de presa Add comments

Impact Hub Bucharest dă startul unei campanii de vară de reduceri prin care oferă acces la comunitatea de antreprenori și la spațiul colaborativ de lucru de la Timpuri Noi celor care vor să pornească pe drumul antreprenorial, care deja au dat startul unui business sau celor care fac parte din echipe mici.

Organizația oferă 3 pachete gândite special pentru a întâmpina o gamă largă de nevoi și pentru a susține dezvoltarea ecosistemului antreprenorial din România: student pack, team pack și startup pack.

Student Pack

Pachetul gândit special pentru studenții care își propun să înceapă o afacere le oferă acestora acces la spațiul de coworking, dar și la comunitatea vibrantă construită aici. Astfel, organizația se implică activ în pregătirea următoarei generații de antreprenori, întărind ideea că nu este niciodată prea devreme să începi propria afacere. Jumătate din valoarea abonamentului este subvenționată de Impact Hub Bucharest.

Team Pack

Pentru echipele de minimum 3 persoane, Impact Hub Bucharest oferă o reducere de 10% la toate abonamentele de coworking. Acest pachet a fost creat din dorința de a oferi o alternativă la biroul convențional echipelor deja formate, de a le deschide ușile către mediul antreprenorial și de a aduce în comunitate experiențe din domenii cât mai variate.

Startup Pack

Startup-urile cu vechime de maximum 12 luni pot beneficia de reducerea de 20% la toate tipurile de abonamente de lucru de la Impact Hub. Fiind la începutul acestui drum, acest pachet le oferă antreprenorilor acces la zona de coworking, oportunitatea networking-ului de calitate, posibilitatea de a primi feedback și de a-și crește mult mai ușor și mai sustenabil startup-ul.

Reducerile sunt valabile în limita locurilor disponibile. Mai multe detalii sunt disponibile aici: http://timpurinoi.impacthub.ro/reduceri-de-vara/

Comments are closed.