20 de linkuri pentru 29 de zile

Stiri Add comments

Comparativ cu luna ianuarie, numarul blogurilor active (cel putin 1 post) a scazut cu aproximativ 2,5% pana la un numar de 13.134 bloguri iar activitatea din blogosfera romaneasca a scazut cu aproximativ 3% pana la un numar de 199.193 articole.

Twittosfera a inregistrat, de asemenea, un regres fata de luna anterioara din punct de vedere al numarului de posturi cu aproximativ 6,5% pana la un numar de 1.268.105 posturi. Numarul conturilor active s-a aflat in scadere, in luna februarie inregistrandu-se un numar de 15.595 conturi active in timp ce numarul total de conturi de Twitter a crescut in februarie cu 58, Zelist Monitor inregistrand un numar de 57.011 conturi.

Top stiri virale

1) Jurnalul – Alerta! A disparut un baietel de 8 ani

Un copil disparut de acasa a fost gasit datorita promovarii intense a semnalmentelor acestuia.

2) Gandul  – VIDEO. Experimentul anti-Facebook. Ce a descoperit un student dupa trei luni fara telefon mobil si retele sociale

Un student de 24 de ani din Chicago si-a propus sa faca un experiment social pe propria piele: timp de 3 luni, din octombrie pana in decembrie 2011, el a renuntat sa mai foloseasca telefonul mobil, inclusiv mesajele sms, email-ul, precum si retelele de socializare precum Facebook, Twitter sau LinkedIn.

3) Stirile PROTV  – Acordul ACTA a primit o lovitura din partea Curtii Europene de Justitie. Ce au decis judecatorii

“Nimeni nu poate sa urmareasca, ce faci pe internet”.

Iata decizia Curtii Europene de Justitie, care da astfel o lovitura controversatului acord ACTA, prin care se doreste infiintarea unei politii a internetului.

4) Evz – Un nou tip de lant uman: niste necunoscuti lasa cadouri in spatii publice din Timisoara

Ideea a luat amploare, cadourile fiind mici atentii pe care si le permite oricine si care au scopul de a produce un zambet: o cafea, cateva banane, o ciocolata sau un tricou. Cadourile sunt insotite de un biletel: „Cu drag, pentru cine are nevoie”.

5) Gandul – Presa cu curul

Un editorial scris de Florin Negrutiu – redactor-şef al ziarului Gândul, in urma prezentarii in emisiunea “Un show pacatos” de la Antena 1 a unor poze cu domnul Emil Boc, din vestiarul salii de fitness, in care acesta apare dezbracat complet.

6) Timesnewroman.ro – Uluitor! Un satean dintr-o comuna buzoiana si-a curatat singur zapada din fata casei

Articol pamflet: Moment uluitor intr-o comuna din Buzau, unde un satean n-a mai asteptat interventia jandarmilor sau a militarilor si a decis sa isi rezolve singur problemele. Sub privirile consternate ale vecinilor care se incalzeau la o tuica fiarta, Viorel M. a pus mana pe lopata si a inceput sa-si dea singur la o parte zapada din fata casei.

7) cinemagia.ro – Premiera online: Sinucide-ma!

Povestea unui om care se joaca cu propriul destin (si caruia soarta ii joaca pana la urma o festa) s-a putut urmari  marti, 7 februarie, exclusiv pe Cinemagia.

8) Stirile PROTV – Imaginea care a rupt inimile milioanelor de oameni care au privit-o

Retelele de socializare au raspandit aceasta imagine pana cand ea a ajuns arhicunoscuta. Povestea ei este una memorabila, este acea fapta pe care nu ai cum sa o uiti vredata, care te va marca toata viata, odata ce-ai aflat-o.

9) yoda.ro – Peste 12.000 de romani, victime ale unei escrocherii banale pe Facebook

O inselatorie pe Facebook a facut peste 12.000 victime in randul utilizatorilor din Romania. Oamenilor li se promitea un gadget care face senzatie in acest moment, Samsung Galaxy S II, anunta Bitdefender.

10) PROTV – NIMENI nu-si putea lua privirea de la el! Cum a ajuns un baietel de 6 ani sa fie invidiat de toti barbatii din sala

Micutul se afla la o petrecere, insotit probabil de parinti si mare le-a fost mirarea celor prezenti cand au vazut ce miscari de dans poate avea baietelul.

 

Top videoclipuri

1) Robotzi.S02.Ep.Special.ACTA – aparitii: 275

2) Lil Wayne – Mirror ft. Bruno Mars – aparitii: 89

3) Dubstep Violin- Lindsey Stirling- Crystallize – aparitii: 83

4) Gotye – Somebody That I Used To Know (feat. Kimbra) – official video – aparitii: 77

5) Holograf feat Angela Gheorghiu – Nu mai e timp (official video HD) – aparitii: 55

6) Somebody That I Used to Know – Walk off the Earth (Gotye – Cover) – aparitii: 55

7) OK Go – Needing/Getting – Official Video – aparitii: 54

8) Vali Porcisteanu – BEST “Codriving experience” EVER !!! ti-e rau? – aparitii: 49

9) Lucia – Silence – aparitii: 49

10) INNA – Caliente (by Play Win) – aparitii: 48

 

Top hashtags

Daca in luna ianuarie revoltele au fost capat de afis, iar hashtagurile #romania, #revolutie si #bucharest pe care s-au prezentat in mod continuu date privind evolutia revoltelor au fost printre cele mai mentionate hashtaguri din luna, in luna februarie doar hashtagul #romania se mai mentine pe o pozitie fruntasa.

Comments are closed.