Vrei sa stii ce se discuta in timpul evenimentului tau despre temele de discutii? Solutia o oferim noi: Ze LiveWall

Stiri Add comments

Exista evenimente (conferinte, forumuri, simpozioane, concerte) si evenimente (cupe mondiale, alegeri, olimpiade etc).

Din pacate, munca ne face sa nu ajungem la toate conferintele unde am vrea sa fim. Si nici sa urmarim in continuu mii de surse. Asa ca pentru noi si pentru toata lumea am facut Ze LiveWall. 🙂

Ze LiveWall reprezinta o solutie de afisare a discutiilor din jurul oricarui eveniment din .ro, solutie care integreaza rezultate de pe toate sursele monitorizate de platforma Zelist Monitor, si anume: presa online, comentarii presa online, bloguri, comentarii bloguri, Twitter, pagini publice de Facebook, forumuri, agregatoare de continut, Instagram, LinkedIn, FourSquare, Youtube, Google+ (beta) si discutiile publice de pe profilele personale de Facebook (beta).

Informatiile sunt usor de vizualizat, fiecare tip de sursa avand o culoare dedicata, tema este responsive si poate fi accesata foarte usor si de pe dispozitivele mobile si pot fi setate anumite surse de interes pentru organizatori sa apara mai mari, identificand astfel mult mai usor bloggerii oficiali ai evenimentului sau conturile organizatorului.

Prezentam mai jos cateva LiveWall-uri realizate cu ocazia: Mobile Marketing Forum, PR Forum sau discutiile din jurul viitoarelor alegeri parlamentare.

Daca doriti sa urmariti discutiile despre barajul Romania – Serbia la tenis care are loc in acest weekend la Arenele BNR, puteti sa accesati acest link: https://www.zelist.ro/live/fedcup

Ai nevoie de un LiveWall pentru evenimentul tau? Te rugam sa ne contactezi la adresa support@zelist.ro

Mobile_Marketing_Forum_LiveWall

PR_Forum_LiveWall

alegeri_europarlamentare

Comments are closed.