Travel Smart Forum Cluj 2017- Marketing si travel la un loc

Comunicate de presa Add comments

Cluj-Napoca gazduieste cel mai nou eveniniment de travel dedicat iubitorilor de calatorii adaptate tehnologiei moderne ce ne inconjorara in orice domeniu.

Travel Smart Forum Cluj 2017, este mai mult decat o conferinta clasica. „Integram domeniile conexe si ne dorim sa creem o comunitate unita prin pasiunea pentru calatorii si dorinta de a oferi si a beneficia de cele mai bune servicii, o retea omogena care sa creasca in timp, evoluand catre doua obiective elementare, si anume cresterea personala si profesionala in domeniul turismului”, au decarat organizatorii evenimentului.

Travel Tips & Tricks, Fashion & Photography

Sub egida Digital Nomads Travelling, Travel Smart Forum Cluj 2017 abordeaza subiecte precum Fashion in vacanta, Travel Tips & Tricks, Travel Photography, cum sa faci cele mai bune poze de calatorie sau cum sa alegi vacanta potrivita.

Vacantele sunt printre cele mai discutate subiecte si cele mai cautate experiente. Destinatiile exotice sau culturile noi si diferite, starnesc interesul cat mai multor turisti si ajung sa fie vizitate de tot mai multi oameni. Turismul se dezvolta intr-un ritm ametitor iar pe aeroport zambetele si emotiile sunt mari.

Facebook, Instagram, Youtube. Mediile de socializare sunt pline de noi fotografii si videoclipuri care zi de zi surprind destinatii turistice de vis. Aplicatii de editat, camere foto si poze developate, toate au menirea de a documenta experientele traite in locurile vizitate si de a capta momente si amintiri de neuitat.

Speakeri, influenceri si digitali

Simona si Alex (Nomazi digitali la lipa-lipa.ro), Mihaela Caluser (Wens Travel), Alexandra Craciun (Owner Pinch of Salt) si Raluca Ciornea (Fotograf & Blogger de fotografie) sunt primii invitati anuntati. Ei vor prezenta perspectiva lor despre digitalizare, calatorit, avantaje si dezavantaje si alegerea unor destinatii ideale.

Cu pagini de Facebook pline de like-uri, blog-uri notorii si un profil de Instagram mai mult decat inspirational, ei ne vor da insight-uri din domeniu si ne vor impartasi din experienta si calatoriile lor.

Agenda

Travel Smart Forum Cluj 2017 aduce in prim-plan subiectele cele mai arzatoare pe care orice calator dornic de o experinenta noua si diferita le are in minte. Suntem conectati la tehnologie 24/7 si tot mai dependenti de ea si de internet. Pozele, video-urilor, gif-urile sau aplicatiile de social media sunt incarcate de experientele documentate de oameni.

Secolul tehnologiei a dezvoltat o noua categorie de oameni, nomazii digitali. Acei oameni care au nevoie doar de un laptop, o conexiune la internet si dorinta de a descoperi lucruri si locuri noi.

Travel Smart Forum are loc in 6 aprilie 2017 la The Office Cluj-Napoca, incepand cu ora 16:00.

Inscrierilele se fac pe www.travelsmartforum.com/register , participarea este conditionata de confirmarea primita pe email.

Despre Conferinta Travel Smart Forum

Travel Smart Forum 2017 este organizat de Libero Events in colaborare cu Nish Travel. Libero Events este agentia de evenimente, B2B si B2C, sub semnatura careia au loc conferinte si workshop-uri: The Woman, HR Summit, TeCOMM, MarkDay, Architecture Conference & Expo, Software Architecture Day, Java Day, Agile Day, Cluj Sales Conference, Fiscalitate 24.7, Signal Connect, dar si targuri: Touristica.

Nish Travel este agentia de turism, care a ales sa faca un pas important in diferentierea serviciilor oferite. Activitatea si portofoliul de vacante au adiacent partea de travel marketing, care ofera comunitatii mai mult decat o destinatie si un intinerariu. Oferim cunostinte, sfaturi, alternative si feedback-ul unei comunitati mereu conectate.

Companiile care au inteles importanta pe care o are turismul si care sprijina evenimentul sunt:

Sustinatori: Wens Travel, Mionetto, Pinch of Salt

Parteneri Media: Lipa-Lipa, The Markers, Teola Blog, Antreprenor in Romania, Jurnalul de

Afaceri, Zelist Monitor, Transilvania Business Magazine, InfoTravel Romania,

SaCalatorim.ro, OrasulCluj.ro, CLUJU.ro, IloveCluj, IlikeCluj, Clujul de Buzunar, Cluj Life,

CLUJ.com, Mujer, Fashi8n

Comments are closed.