top nou + alte vesti

Uncategorized Add comments

1. Topul de saptamana asta a fost periat de vreo 500 de bloguri care intre timp fusesera inchise.

2. Lucram la un motoras de cautare mai destept pentru blogurile din .ro . Nu e chiar trivial tinand cont ca avem cam 1 milion de posturi la momentul actual si vrem sa mearga brici.

3. Zilele astea ne ocupam si de o optimizare a parsarii. Sa luam mai rapid posturile si comentariile pentru a avea o oglinda cat mai actuala.

Back to work.

 

6 Responses to “top nou + alte vesti”

  1. George Hari Popescu Says:

    Cum adică nu e chiar trivial (vulgar, ordinar, obscen, cf. DEX)? Păi atunci nu e interesant.

  2. Someone Says:

    Nu sunt disperat după trafic şi nici nu pricep neam cum se face Ze List (la fel cum nu ştiu cum funcţionează Internetul, dar asta nu-mi împiedică admiraţia 😀 ) Totuşi, mă mir şi eu ca nepriceputul că nici o postare de-a mea nu apare acolo, în aerul rarefiat al înălţimilor Ze List, chiar dacă are mai mult de 4 trackbackuri şi peste 70 de comentarii. Mistere, mistere…

  3. Catalin Says:

    @George “TRIVIÁL, -Ă adj. 1. comun, de rând, obişnuit; evident.,” in context (conform linkului care l-ai dat chiar tu.

    @ Vlad Someone – Multam, de cuvintele frumoase. Ne uitam sa vedem daca e vreo problema si revin. Mai sunt la unele bloguri tot soiul de variatii de RSS-uri mai ciudate.

  4. admin Says:

    @Vlad – ne-am uitat si aparent totul e ok. Imi poti da un exemplu de post sa ne vedem cum l-am vazut noi (adica cate trackbackuri am numarat la el si cate comentarii)?

  5. Vio Says:

    nu inteleg de ce nu-mi apare nicio postare , atunci cind dau pe iconita respectiva.nu exista o legatura intre ze si blogul meu ?inteleg mai greu , ce sa-i faci.
    cu respect

  6. Catalin Says:

    Vio, aparent blogul tau este “New Entry”. Exista un interval de cel mult 2 saptamani din momentul inregistrarii blogului si cel al parsarii lui si al includerii in top). Ar trebui sa apara de joia aceasta.