Stii care este legatura intre Mandinga si Cristian Gog?

social media Add comments

Activitatea din blogosfera a crescut cu un 1 procent in luna mai, conform Zelist. Insa, daca ne raportam la numarul blogurilor active, putem spune ca blogosfera a inregistrat in luna mai o scadere de aproximativ 2% fata de luna aprilie, ajungand de la 12 215  la 11 953 de bloguri active (bloguri cu peste o postare pe luna).

Cu toate acestea, numarul de articole a crescut in luna mai cu aproximativ 2 procente fata de luna precedenta. Astfel, in blogosfera au fost publicate in luna mai 176 931 de articole, fata de 173 886 de articole in aprilie. De asemenea, au fost publicate cu aproximativ 3% mai multe comentarii in luna mai decat in luna aprilie, pana la un numar de 197 180 comentarii.

Twittosfera a inregistrat o crestere de 5% in luna mai fata de luna precedenta, .roTwitter Index ajungand la 1595 puncte. Numarul de conturi active a scazut in luna mai, ajungand de la 14 764 de conturi active in aprilie la 14 747 de conturi active in luna mai, inregistrandu-se o scadere de 17 conturi.

Numarul de postari pe Twitter a crescut in luna mai cu aproximativ 6 procente fata de luna anterioara, ajungand la un numar de 1 152 735 de postari. De asemenea, numarul total de conturi de Twitter a urmat acelasi trend ascendent, inregistrand o crestere de 64 de conturi in luna mai.

Top stiri virale

1) Afla secretul trucurilor pe care le-a facut Cristian Gog

Cativa magicieni contactati de Libertatea au dezvaluit, sub protectia anonimatului, tehnicile din spatele trucurilor realizate de Cristian Gog in cadrul competitiei “Romanii au talent”.

2) Noul ministru al Educatiei: in 2012 elevii vor da Bacul de-acasa

Schimbarile tot mai dese ale modalitatilor de examinare din cadrul examenului de Bacalaureat au condus la realizarea unui articol cu tenta ironica privind sustinerea acestui examen “de acasa”.

3) EUROVISION 2012 ROMANIA, semifinala: Mandinga cere ajutorul fanilor pe Facebook. Da un share

Detalii despre participarea Mandinga la Eurovision 2012: Elena va purta doua tinute in cadrul evenimentului.

4) Liceeni, bucurati-va! Noul ministru al Educatiei e impotriva camerelor video la BAC

Ministrul Educatiei, Ioan Mang, a declarat ca Daniel Funeriu a fost singurul vinovat pentru performanta scazuta a liceenilor la examenul de Bacalaureat si a criticat sistemul de camere video introdus in salile de examen.

5) Andra a aratat FABULOS si a cantat MINUNAT doua piese ale celebrei Adele: VIDEO

Andra a cantat doua melodii ale cantaretei Adele in cadrul finalei competitiei “Romanii au talent”.

6) Ce se intampla in corpul tau cand bei un singur pahar de Cola

Detalierea efectelor negative ale consumului de Coca-Cola.

7) GAFA DE ZILE MARI. Un reporter zelos sau Cum sa dai un vant de 60 km/ora!

Realitatea TV a realizat una dintre cele mai mari gafe de televiziune din Romania: un reporter  prezenta in direct furtuna de nisip de la mare, in cadru fiind surprins si un alt coleg care ridica nisipul cu piciorul.

8 ) Audienta RECORD la ProTV! Finala Europa League, cel mai urmarit meci din ultimii sase ani! Peste Mondial, Euro si Champions League

Finala Europa League de la Bucureşti, castigata de Atletico Madrid in fata lui Atheltic Bilbao cu 3-0, a fost un eveniment major si pentru televiziune. ProTV, care a prezentat  transmisiunea, a avut o audienta record pe parcursul meciului.

9) HARTA PRIMARILOR CARE VOR CASTIGA ALEGERILE LOCALE! Iata cine ar castiga alegerile in fiecare judet daca s-ar vota maine. USL ar castiga in 21 de judete, iar PDL doar in 10

Lista cu potentialii castigatori ai alegerilor, in functie de sondajele pentru postul de primar din fiecare oras de resedinta de judet.

10) Ipoteza soc. Bute ar putea fi declarat CASTIGATOR al meciului cu Froch, daca ar face contestatie

Jurnalistul american Scott Gilfoid de la site-ul de specialitate Boxing News 24 considera ca Lucian Bute poate face contestatie la Federatia Internationala de Box, fiind de parere ca echipa lui Carl Froch a  incalcat regulamentul.

Top videoclipuri

1) Connect-R –  Vara Nu Dorm (Radio Version) – aparitii: 165

2) Alex Velea -Cand noaptea vine (official video HD) – aparitii: 79

3) Rihanna – Where Have You Been – aparitii 74

4) Smiley-Dead man walking – aparitii 71

5) INNA – Tu si Eu (Rock the Roof – Mexico City) – aparitii 70

6) IMPREUNA SUNTEM MAI PUTERNICI – aparitii: 67

7) INNA – Caliente (Official video) – aparitii: 66

8 ) Mandinga – Zaleilah – Live – 2012 Eurovision Song Contest Semi Final 1 – aparitii: 56

9) Mandinga – Zaleilah (Official Video) – aparitii: 53

10) Justin Bieber – Boyfriend – aparitii: 53

Top hashtags

Similar cu luna aprilie, in luna mai, hashtag-urile #romania si #peblog ocupa primele doua pozitii din punct de vedere al numarului de mentionari.

Comments are closed.