SmartWeb Conference revine cu a doua editie

Stiri Add comments

SmartWeb Conference

Update:  Pana pe 31 august biletele la eveniment pot fi achizitionate la preturi speciale disponibile pe site-ul evenimentului.

Noteaza-ti in calendar: 22 – 23 septembrie 2014

In ultimii ani, numarul specialistilor web si front-end development s-a aflat intr-o continua crestere. Pentru a tine pasul cu tendintele internationale, companiile se dezvolta si creeaza noi locuri de munca pentru profesionistii din domeniu. In acest context, Evensys isi propune sa organizeze conferinte de specialitate la nivel international, ce le ofera practicienilor accesul la noi informatii si networking de calitate cu experti recunoscuti din S.U.A., Canada, Germania, Marea Britanie.

SmartWeb a fost in 2013 prima mare conferinta internationala de web design desfasurata la Bucuresti care s-a bucurat de o mare apreciere in randul profesionistilor in web design si development, aceasta aducand noi idei si sfaturi practice despre CSS, Responsive Web Design, HTML5 & CSS3 si JavaScript.

Anul acesta, evenimentul se reintoarce pe 22- 23 septembrie, la Radisson Blue Hotel intr-o formula extinsa pe 2 zile si cu ambitii si mai mari la nivel de regiune.

Speakeri internationali si workshop-uri dedicate

Participantii vor avea ocazia sa intalneasca unii dintre cei mai buni specialisti internationali, printre care:

  • Harry Roberts, consultant, designer, developer;
  • Ana Tudor, una dintre cele mai bune experte in CSS;
  • Remy Sharp, fondatorul conferintei londoneze de JavaScript Full Frontal;
  • Bruce Lawson, Evanghelist la Opera;
  • Vitaly Friedman, Co-fondator Smashing Magazine;
  • Jeremy Keith, specialist in dezvoltarea platformelor web;
  • Zoe Gillenwater, web designer;
  • Kaelig, Front-End Developer, The Guardian si
  • Marko Dugonjić, Editor, Smashing Magazine.

Prima zi, 22 septembrie, va fi dedicata workshop-urilor in care participantii isi vor dezvolta abilitatile web alaturi de Harry Roberts, Consultant Arhitectura Front-end  si de Vitaly Friedman, Co-Founder,  Smashing Magazine.

Cele doua cursuri practice vor aborda Arhitectura CSS pentru proiecte mari si tehnicile avansate pentru Responsive Web Design.

Conferinta va avea loc pe 23 Septembrie si va cuprinde 8 prezentari intensive despre cele mai noi subiecte ale momentului Web Design Responsive, HTML5 si CSS3, CSS, JavaScript, dar si cele mai bune sfaturi si tehnici.

Pana in data de 15 iulie, biletele la eveniment pot fi achizitionate in cadrul ofertei Early Bird.

Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe site-ul evenimentului.

early_bird

Comments are closed.