Michael Jackson continua sa ne uimeasca

social media Add comments

Comparativ cu luna februarie, numarul blogurilor active (cel putin 1 post) a crescut cu 2.76% pana la un numar de 16.384 bloguri iar activitatea din blogosfera romaneasca a crescut cu 7.76% pana la un numar de 440.048 articole si comentarii.

Twittosfera a inregistrat, de asemenea, un avans fata de luna anterioara din punct de vedere al numarului de posturi cu 18.17% pana la un numar de 1.511.845 posturi. Imbucurator este faptul ca numarul conturilor active este in continua crestere, in luna martie inregistrandu-se un numar de 17.391 conturi.

Numarul de conturi de Twitter a crescut in martie cu aproape 2000, Zelist Monitor inregistrand un numar de 52.620 conturi.

Cum vorba multa e paguba in timpul atat de pretios al fiecaruia, iata care sunt topurile pentru luna februarie:

Top Stiri Virale

1) Stirile PROTV VIDEO Vezi aici SUPER momentele din a patra editie “Romanii au talent”

A patra editie a show-ului “Romanii au talent” ocupa un binemeritat loc I tinand cont de valva produsa in blogosfera, twittosfera si feisbucsfera :).

2) Realitatea Zoso, despre arestarea tatalui sau, sindicalistul Marius Petcu: Nu a luat spaga

Zoso a pus la cale o farsa pe 25 martie si a pretins ca este fiului sindicalistului Marius Percu intr-un articol pe blogul personal (http://www.zoso.ro/dincolo-de-stiri/). Informatia a fost preluata de o buna parte a canalelor de stiri si a presei online fara verificarea informatiei dintr-o alta sursa. Ce a rezultat in urma acestui mic experiment, poate fi citit accesand link-ul de mai sus.

3) Capital Nepurtarea centurii de siguranta si depasirea vitezei cu 20 km/h nu vor mai fi sanctionate

Depasirea cu cel mult 20 km/h a vitezei maxime admise, folosirea telefoanelor fara dispozitiv hands-free, nesemnalizarea schimbarii directiei de mers si nepurtarea centurii de siguranta, nu vor mai fi pedepsite decat cu avertisment scris, conform unei legi adoptate de Senatul Romaniei.

4) Cancan Da-l acum pe Facebook! VIDEO DUMNEZEIESC! O pisica se roaga cu labele impreunate…

Uita de toate imaginile cu animale pe care le considerai simpatice, adorabile sau amuzante! Pisica aceasta este absolut geniala, se roaga cu labele impreunate de stapanul ei sa ii dea ceva de mancare.

5) descopera.ro Emotionant! Cainele japonez nu si-a abandonat prietenul ranit de tsunami! (VIDEO)

O echipa de televiziune japoneza a surprins o scena incredibila de loialitate intre animale dupa tsunami-ul devastator ce a lovit insula nipona.

6) Gsp Vezi acum noul videoclip al lui Cheloo: SAU

Cheloo a revenit in forta in 2011 cu un nou videoclip, a lansat in premiera de gsp.ro. Videoclipul piesei “SAU” ii strange la un loc pe Cheloo, Ombladon si Freakadadisk, carora li se alatura Mark One.

7) Realitatea Cum au refacut japonezii un drum in 4 zile de la cutremur. VEZI FOTO INAINTE SI DUPA

Daca in Romania o astfel de lucrare ar fi durat ani buni, iata ca japonezii dau dovada de o mobilizare uimitoare si reusesc sa refaca un drum, rupt de cutremur pe o distanta considerabila, intr-un timp foarte scurt – 4 zile.

8) Realitatea Premiu urias oferit de Realitatea TV: 100.000 de euro pentru raspunsul la o intrebare ce te priveste

Realitatea TV a pus la bataie un premiu in valoare de 100.000 de euro, pe care il putea castiga oricine raspundea la intrebarea “Care este motivul principal pentru care guvernul Boc trebuie sa plece?”

9) Gandul DE CE NU FURA JAPONEZII? Cele mai temute ORGANIZATII CRIMINALE din Japonia IMPART ALIMENTE catre sinistrati si patruleaza pe strazi alaturi de politie – GALERIE FOTO

Daca in urma dezastrelor naturale care au devastat New Orleans-ul si Haiti oamenii disperati au exploatat dezordinea generala si au inceput sa fure, in Japonia oamenii stau la coada la supermarket-uri, sunt calmi si disciplinati, aşteapta ca autoritatile sa rezolve situatia si nu se apuca de furt, se ajuta unii pe altii si isi impart alimentele iar cele mai temute bande criminale patruleaza pe strazi alaturi de politie si au oferit peste 40 de tone de alimente sinistratilor.

10) Antena3 Hackerii romani au spart site-urile publicatiilor unguresti: Poporul roman nu mai intoarce celalalt obraz

Gruparea de hackeri Romanian National Security a spart site-urile publicatiilor si televiziunilor TV 2, Budapest Times, Magyarhirlap si Echotv in urma gestului lui Csibi Barna, care a spanzurat simbolic o papusa cu chipul lui Avram Iancu.

 

Top videoclipuri

1) Invitatie la dans: Jennifer Lopez lanseaza videoclipul On The Floor – 94 preluari

2) YouTube – RObotzii sunt de acum exclusiv pe creativemonkeyz.com – 50 preluari

3) Michael Jackson – Hollywood Tonight – 46 preluari

4) YouTube – Christian Chavez Anahi “LIBERTAD” (OFFICIAL MUSIC VIDEO) HD – 44 preluari

5) Lady Gaga – Born This Way – 37 preluari

6) Justin Bieber – Pray – 37 preluari

7) The Black Eyed Peas – Just Can’t Get Enough – 35 preluari

8) Never Say Never (From The Original Motion Picture) – 35 preluari

9) A Day Made of Glass – 34 preluari

10) Guess Who – Manifest (Official Video) HD – 33 preluari

Michael Jackson continua sa ne uimeasca. Videoclipul piesei “Hollywood Tonight” a intregistrat peste 7.500.000 de vizualizari si peste 25.000 de comentarii in decurs de mai putin de o luna de la adaugarea piesei pe Youtube.

 

Top Hashtags

Daca in lunile anterioare, fanii lui Justin Bieber din Romania erau din ce in ce mai activi pe Twitter reusind ca in luna februarie sa duca hashtag-ul #twitition in top 5, in luna martie hashtagul a disparut din top 10.

Hashtag-ul #peblog se mentine pe locul 2 inca din luna ianuarie. Felicitari tuturor celor care scriu articole in mod constant.


2 Responses to “Michael Jackson continua sa ne uimeasca”

  1. Topul stirilor virale in media sociale din Romania (03.2011) | refresh.ro Says:

    […] sursa zelist.ro […]

  2. 16.000 de bloguri romanesti au publicat cel putin un articol in martie 2011 | refresh.ro Says:

    […] Conform ZeList, comparativ cu luna februarie, numarul blogurilor active (cel putin 1 post) a crescut in martie 2011 cu 2.76% pana la un numar de 16.384 bloguri, iar activitatea din blogosfera romaneasca a crescut cu 7.76% pana la un numar de 440.048 articole si comentarii. (sursa) […]