Marea Unire Digitala powered by ROM Autentic

social media Add comments

Pe 1 Decembrie 2013, ROM Autentic, impreuna cu McCann Bucuresti si MRM Romania, lanseaza campania Marea Unire Digitala prin care romanii de pretutindeni vor fi uniti pentru o zi.

Cum?
De Ziua Nationala a Romaniei, ROM uneste OM cu OM si SITE cu SITE, demonstrand ca pe Internet nu exista granite. Astfel, toti romanii detinatori de bloguri si site-uri din Republica Moldova sunt chemati la Marea Unire Digitala, invitati sa se uneasca cu Romania prin schimbarea domeniului din .md in .ro. De asemenea, in spirit de solidaritate, romanii detinatori de bloguri sau site-uri isi pot schimba domeniul din .ro in .md.

Clipboard02

Pentru facilitarea Marii Uniri Digitale, unul dintre partenerii campaniei, NewHost, ofera o reducere de peste 50% la achizitionarea domeniilor .ro, cat si tuturor moldovenilor si romanilor care vor sa participe la Marea Unire Digitala.

“1 Decembrie este ziua romanilor de pretutindeni si prin noua campanie “Marea Unire Digitala” ROM isi propunde de data aceasta sa creeze o Romanie fara granite, intr-un spatiu virtual, accesibil oricui. ROM indeamna la o unire simbolica facuta de romani, in 2013 ca si in 1918. In felul acesta, cream o punte intre istorie si prezent si dam o valoare umana, contemporana unui gest istoric”, a declarat Gabriela Munteanu, Marketing Manager Kandia Dulce.

Pentru detalii despre Marea Unire Digitala, puteti viziona acest film manifest:

http://www.youtube.com/watch?v=1AU4Tm1HuLk

“ROM a incercat prin campaniile sale sa recupereze semnificatia reala a Zilei Nationale a Romaniei din fata asaltului carnatilor cu fasole si discursurilor patriotarde. Si, pentru ca ironia istoriei face ca de 1 Decembrie romanii sa sarbatoreasca Marea Unire din doua state diferite, ne-am gandit ca singura reparatie posibila va fi sa o re-cream in spatiul virtual. Pe internet nu exista granite si romanii se exprima la fel, indiferent de faptul ca sunt din Romania sau din Republica Moldova”, a declarat Adrian Botan, Creative Partner McCann Bucuresti.

Detalii despre campanie, precum si pasii pe care detinatorii de site-uri si bloguri trebuie sa ii urmeze in vederea schimbarii domeniului, puteti gasi accesand link-ul http://www.romautentic.ro/mareaunire/.

Zelist sustine Marea Unire Digitala, asa ca, timp de o saptamana, zelist.ro a devenit zelist.md. In plus, de ieri am adaugat campuri speciale la inscriere pentru principalele 10 orase din Moldova.

Comments are closed.