Mai sunt doar 7 zile pana la terminarea inscrierilor pentru Gala Premiilor eCommerce 2010!

Uncategorized Add comments

Cea de a 5-a editie a Galei Premiilor eCommerce se va desfasura pe data de 2 septembrie 2010, festivitatea de premiere fiind precedata de Conferintele GPeC la care si-au anuntat prezenta renumiti speakeri internationali si autohtoni. Cu ajutorul Fundatiei Post-Privatizare, sponsorul Conferintelor GPeC, Bryan Eisenberg – un adevarat Guru in optimizarea conversiilor – va sosi in Romania sustinand o prezentare ce nu trebuie ratata: “21 Secrets of Top Converting Websites”.

Pana atunci, o etapa majora a GPeC 2010 se apropie de final: doar o saptamana ne mai desparte de incheierea inscrierilor magazinelor online in competitie. Potrivit organizatorilor, pana in acest moment peste 50 de magazine au intrunit criteriile de preselectie si au fost acceptate in concurs.

“Cu o saptamana inainte de incheierea inscrierilor, ne bucuram de participarea a peste 50 de magazine in competitie – comercianti care au ales GPeC datorita obiectivitatii si complexitatii concursului. Gala nu a fost si nu va fi niciodata o festivitate cu inflatie de premii, cu negocieri intre jurati si organizatori sau cu trofee acordate dupa ureche… Cel mai mare castig pe care il au participantii nu se cuantifica intr-o distinctie, ci in raportul de audit, in rezultatele testelor de uzabilitate realizate cu dispozitive eye-tracking, in notele explicative din raportul de jurizare, in aderarea la standardele GPeC menite sa creasca increderea consumatorilor in comertul electronic… Cei care ne-au ales si participa la GPeC 2010 au inteles aceste aspecte si au deziderate comune cu noi”, afirma Andrei Radu, directorul Link 2 eCommerce si organizatorul Galei.

Spre deosebire de alte competitii, Gala Premiilor eCommerce este singura care ofera rapoartele de jurizare, editia 2010 oferind si note explicative pe grupele de criterii analizate. De asemenea, rigurozitatea jurizarii se reflecta si in testele de uzabilitate realizate de consumatori obisnuiti dotati cu dispozitive eye-tracking, menite sa le urmareasca privirea si sa creeze un heatmap al zonelor vizibile sau ignorate de ochi, atunci cand trebuie sa indeplineasca un task. Testele de uzabilitate GPeC 2010 sunt realizate cu sprijinul si in baza metodologiei dezvoltate de prestigioasa companie de cercetare si consultanta de business IRSOP si a SiteAudit, specializata in probleme de uzabilitate si consultanta in comertul electronic.

Magazinele acceptate in competitie la GPeC au fost nevoite sa intruneasca un set de 8 criterii de preselectie, in urma caruia au devenit “Magazine de Incredere”, primind atestarea organizatorilor: “Marca de Incredere GPeC este o recunoastere a comerciantilor care respecta bunele practici in comertul electronic, aceasta acordandu-se fara niciun cost suplimentar magazinelor care adera la standardele noastre si participa in concurs. Scopul Marcii este de a contribui la cresterea increderii utilizatorilor in tranzactionarea online”, explica Andrei Radu.

Comerciantii online care nu vor sa rateze editia aniversara GPeC 2010, mai au la dispozitie doar 7 zile pana la data de 12 august pentru a se inscrie in competitie. Acestia vor fi analizati din punct de vedere al intrunirii criteriilor de preselectie, vor primi atestarea GPeC si, ulterior, vor trece prin doua probe de foc: testarea uzabilitatii cu dispozitive eye-tracking si evaluarea prin prisma a 80 de criterii de jurizare concepute in asa fel incat respectarea lor, sa contribuie la optimizarea conversiilor.

Pentru informatii suplimentare privind Gala Premiilor eCommerce 2010, puteti vizita website-ul evenimentului la www.gpec.ro.

Gala Premiilor eCommerce 2010, powered by Orange, se va desfasura pe 2 septembrie urmand ca locatia de desfasurare si agenda evenimentului sa fie communicate in timp util pe site-ul Galei la www.gpec.ro. Festivitatea de premiere va fi precedata de Conferintele GPeC la care au confirmat participarea speakeri internationali de renume, conferintele fiind organizate cu sprijinul Fundatiei Post-Privatizare.

Evenimentul este sustinut de: IBM, FAN Courier, ePayment, UIS, IRSOP, SiteAudit, eName.ro, Gazduire.ro.

Eveniment recomandat de KISS FM.

Parteneri media: Elevate, IAB Romania, ARBOinteractive, Digital4, DigitalAds, Beyond Media, 2Parale, SmartBuy, ZeList, Wall-Street, Trafic.ro, Rol.ro, Compari.ro, Port.ro, Ziare.com, StiriDeBine.ro, LaptopNews.ro, Creditul.com, Eurologic-Asigurari.com, Brasov.ro, Pensiuni-Vile.ro, eAfacere.ro, PresaOnline.com, Immoland.ro, Speologie.ro, AfterHours.ro, Viata-Libera.ro, Pasiunea.eu, PCforum.ro, DivaHair.ro, ZiarulDeIasi.ro, e-Oferta.ro, SFM.ro, BeatFactor.ro, BeatMusic.ro, BursaAsigurarilor.ro, e-Transport.ro, Studentie.ro, AllShops.ro.

2 Responses to “Mai sunt doar 7 zile pana la terminarea inscrierilor pentru Gala Premiilor eCommerce 2010!”

  1. Mihaela Says:

    Buna. Scuze ca las un comentariu aici, dar nu stiam unde as putea sa va contactez.
    Am observat de cateva saptamani ca linkurile catre blogul meu din posturile de pe alte site-uri nu sunt contorizate. Am vazut si motivele puse de voi si nu ma incadrez in nici unul..
    Ma puteti ajuta?

  2. Catalin Says:

    Buna Mihaela.
    Poti sa imi dai un exemplu?
    Adica cateva linkuri de pe alte site-uri spre blogul tau.
    Si iti raspundem punctual.

    Multumesc,
    Catalin