Inscrie-te la SmartWeb Conference cu oferta speciala pana la 1 septembrie!

Comunicate de presa Add comments

SmartWeb comunicat

Pe 20 septembrie, in cadrul SmartWeb, 8 vorbitori recunoscuti international vor aborda provocarile cu care fiecare web developer si designer se confrunta si vor oferi, in cadrul conferintei, raspunsuri, instrumente si cunostintele necesare pentru a-ti optimiza proiectele. Inscrie-te si descopera trendurile din web si mobile design!

Conferinta

In 4 sesiuni, 8 speakeri care au urcat pe scenele unor conferinte precum SmashingConf sau Awwwards Conference, vor aduce in prim plan cele mai bune practici si tips & tricks din experienta si proiectele lor. Iar pe langa continut si idei interesante, vei putea socializa cu ei si cu o comunitate pasionata de web design si web developing.

Dintre vorbitorii conferintei: Bruce Lawson (Web Standards Love God), Una Kravets (Front-End Developer, Digital Ocean), Rachel Andrew (Web Developer, Co-Founder Of Perch), Espen Brunborg (Creative Director, Primate), Vitaly Friedman (editor Smashing Magazine), Anna Debenham (Front- End Developer, Snyc), Razvan Caliman (Free-Range Developer,  Adobe), Ruth John (Web Technologist). Vezi detalii despre speakeri si teme!

Workshop

Pe 19 septembrie , Vitaly Friedman, editor Smashing Magazine, va detalia o strategie prin care poti crea rapid design-uri responsive flexibile, care vor ramane relevante si in urmatorii ani. In plus, tehnicile discutate iti vor permite sa folosesti noile tehnologii si procese smart, precum atomic design.

Rezerva un locOferta speciala expira pe 1 septembrie! Vezi programul complet si mai multe detalii despre eveniment si inscriere pe site-ul dedicat: http://www.smartwebconf.com/

SmartWeb Conference este realizat cu ajutorul IBM, Ubisoft, Viva Telecom si Ciuc Premium.

One Response to “Inscrie-te la SmartWeb Conference cu oferta speciala pana la 1 septembrie!”

  1. Inscrie-te la SmartWeb Conference cu oferta speciala pana la 1 septembrie! | onlineromânesc Says:

    […] Inscrie-te la SmartWeb Conference cu oferta speciala pana la 1 septembrie!: […]