Gala Premiilor eCommerce, la editia cu numarul 10

Comunicate de presa Add comments

VizualCP1 (1)

Astazi, 19 Martie, ia startul a 10-a editie anuala a GPeC (Gala Premiilor eCommerce) – cel mai important eveniment de comert electronic din Romania. Potrivit organizatorilor, urmeaza o editie memorabila, care marcheaza primul deceniu de existenta printr-o suita de evenimente premium ce se vor desfasura in urmatoarele 8 luni sub egida GPeC 2015.

Competitia magazinelor online GPeC

De astazi pana pe 27 Aprilie, magazinele online se pot inscrie la cea de a 10-a editie a Competitiei GPeC, “cea mai complexa de pana acum“, potrivit lui Andrei Radu, CEO & Founder GPeC.

Pentru a fi acceptate in Competitia GPeC, magazinele online trebuie sa indeplineasca, mai intai, criteriile de preselectie, dupa care vor fi atestate drept “Magazin Online de Incredere”, primind sigla Trusted.ro.

In cadrul competitiei, magazinele vor fi evaluate de juriul GPeC format din peste 20 de specialisti in e-commerce, in baza celor peste 120 de criterii de jurizare esentiale pentru orice afacere online. Evaluarea magazinelor se va face in doua etape: in primavara si in toamna, pentru a putea observa evolutia lor pe tot parcursul anului.

Desi se numeste Competitia Magazinelor Online, suntem mult mai mult decat o competitie pentru ca GPeC le ofera magazinelor sansa de a primi un audit profesionist, facut de specialisti cu ani de experienta in e-commerce si tinand cont de peste 120 de elemente esentiale pentru orice business online. Un astfel de audit le poate ajuta enorm sa identifice problemele pe care le au si cum le pot solutiona, iar asta se traduce in optimizarea conversiilor si in cresterea vanzarilor“, spune Andrei Radu.

Mai multe informatii legate de inscriere, aici.

GPeC Summit, 11-12-13 mai

Pe langa Competitia Magazinelor Online, au pornit inscrierile si la GPeC Summit – evenimentul de referinta in comertul electronic cu unii dintre cei mai buni speakeri din toate colturile lumii, evenimentul care ofera participantilor infinite posibilitati de networking, multiple oportunitati de afaceri, schimb de experienta si, mai ales, continut premium.

Acesta se va desfasura la Bucuresti intre 11-13 mai 2015, iar organizatorii au anuntat deja 6 speakeri de renume mondial:

  • Neil Patel, Co-founder CrazyEgg, HelloBar & KissMetrics (un adevarat geniu in marketing online la nivel mondial plasat de Presedintele SUA, Barack Obama, in top 100 antreprenori sub 30 de ani);
  • Chris Goward, Presedinte & CEO Wider Funnel, autor al cartii “You Should Test That!”, pentru a doua oara in Romania la GPeC Summit;
  • Matthew Woodward, Guru in SEO si Marketing Afiliat
  • Craig Sullivan, Expert in Analytics, Split Testing, Optimizarea Conversiilor, User Experience si Voice of Customer;
  • Simo Ahava, Head of Analytics Netbooster;
  • Ivan Mazour, CEO & Founder Ometria.

GPeC Summit inseamna o zi intreaga de conferinta (plina de keynote-uri si panel-uri de dezbatere cu speakeri de top, internationali si romani), doua zile de workshop-uri tematice (90 de minute fiecare), un workshop special de o zi intreaga sustinut de Craig Sullivan, GPeC E-Commerce Expo (expozitie B2B intre principalele companii furnizoare de solutii si servicii e-commerce si magazinele online), precum si modulul de “Investment in E-Commerce“, in premiera la GPeC, dedicat oricarui business online care cauta investitor sau vrea sa isi vanda afacerea.

Informatii despre eveniment si despre preturile biletelor, aici.

One Response to “Gala Premiilor eCommerce, la editia cu numarul 10”

  1. Zelist Blog » Blog Archive » 12 – 18 martie 2015 – Saptamana in Social Media Says:

    […] Gala Premiilor eCommerce, la editia cu numarul 10 […]