Fii unul din Prietenii UNICEF

Stiri Add comments

UNICEF continua si in luna decembrie campania stradala prin care incearca sa recruteze cat mai multe persoane care doresc sa ajute copiii aflati in situatii dificile, donand o suma de bani direct din contul lor BRD.

Programul “Prietenii UNICEF” are ca scop informarea persoanelor despre modalitatile prin care acestea pot ajuta la schimbarea vietilor copiilor defavorizati din Romania, precum si strangerea cat mai multor donatori.

Echipele UNICEF vor intampina clientii bancii in fata anumitor sucursale BRD din Bucuresti, Constanta si Cluj. Acestea vor oferi informatii despre  program si despre modalitatea de donare. Fiecare persoana fizica, sau juridica, care are un cont curent deschis in cadrul BRD poate contribui lunar cu o suma de bani. Transferul catre contul UNICEF se va realiza automat si nu va avea comisioane.

Membri echipelor care vor cauta donatori vor putea fi recunoscuti dupa uniforma cu insemne UNICEF, precum si dupa legitimatia cu numele si fotografia lor. Daca vrei sa verifici o persoana, poti suna la numarul 021/201 78 43 sau 0749 255 111.

Aici poti gasi lista cu sucursale unde poti intalni echipe UNICEF.

Fii unul din Prietenii UNICEF si ofera suport copiilor care au nevoie de o viata mai buna!

Comments are closed.