era sa uit

Stiri Add comments

* De saptamana asta, topul pe relevanta ia in seamna nu doar blogrollul si posturile de pe prima pagina, ci toate posturile din ultimele 7 zile (calculat de luni seara pana luni seara). Multumiri Arhi si Blegoo pentru intrebarile/observatiile care au adus aceasta imbunatatire. Aceasta modificare nu a adus schimbari spectaculoase (sub 300 de linkuri in posturile care nu se aflau pe prima pagina) insa e bine ca am mai imbunatatit un pic.

* Speram ca astazi sa dam drumul si la ZeTwitty – un top al twitteristilor. Din pacate ne-am luat cu bugul din postul precendent (mai important) si probabil ca o sa-i dam drumul maine.

4 Responses to “era sa uit”

  1. Blegoo Says:

    Cu placere, desi nu ai pentru ce; eu latru ca sa atrag atentia la ce mi se pare ca merita revizuit, regandit, alea. Gica-contra. E nevoie si de asa ceva.

  2. Blegoo » Zelist… din nou Says:

    […] se da urmatorul scenariu: 1) ZaCatalin, seful Zelist-ului, decide in urma provocarilor si acuzatiilor de marshavie si manarie la gros sa […]

  3. piaritza Says:

    baietei aveti in top 50 , oameni care n-au postat de luni de zile si au trafic de toata jena. top de top aveti si voi ce sa mai zici

  4. Razvan Says:

    @piaritza noi nu contorizam traficul unui site. Shakespeare, de exemplu, nu a mai scris de multa vreme si totusi vinde pentru ca oamenii se regasesc in lucrarile lui. asa si cei inclusi in top. scriu putin dar sunt reprezentativi pentru social media din Romania datorita activitatii lor.