Cumperi hosting si faci o fapta buna

Stiri Add comments

Incepand cu luna decembrie, Hostway Romania s-a alaturat proiectului Casuta cu Jocuri, desfasurat de Fundatia Copiii Nostri.

Hostway va dona 5% din incasarile generate de vanzari noi. Spre exemplu, pentru fiecare nume de domeniu.ro Fundatia va primi 2 euro.

Banii stransi vor fi donati centrului pana la data de 15 ianuarie si acestia vor fi folositi pentru a acoperi utilitatile lunare si pranzul zilnic al copiilor defavorizati.

In cadrul proiectului Casuta cu Jocuri, o echipa interdisciplinara realizeaza interventia concertata a tuturor specialistilor pentru rezolvarea problemelor familiei in scopul prevenirii neglijarii, abuzului si separarii copilului de familie.

Familia este sustinuta in totalitatea ei, oferindu-se asistenta si copiilor de alte varste din familie decat cei prescolari care sunt inscrisi in CCJ.

De asemenea, pentru copiii care sunt in situatia de risc de abandon scolar, analfabetism si/sau frecventarea strazilor sau a grupurilor de tineri periculosi, Fundatia Copiii Nostri a organizat primirea lor dupa orele de scoala, hrana, ajutor pentru elaborarea lectiilor, mentinerea legaturii cu scoala, oferirea de rechizite si incurajarea rezultatelor scolare bune si foarte bune prin diverse activitati.

Despre Fundatia Copiii Nostri

Prin proiectele sale, Fundatia Copiii Nostri sustine familia în unitatea ei, informeaza si educa parintii în ceea ce priveste nevoile de dezvoltare ale copilului, previne neglijarea si separarea copilului de familie, abandonul familial si scolar si promoveaza în rândul familiilor si al comunitatii drepturile copilului (dreptul la educatie, joc, hrana, asistenta medicala, dreptul de a-si exprima opiniile, etc.), conform Conventiei pentru Drepturile Copilului.

Afla mai multe despre Fundatia Copiii Nostri.

Ce este Casuta cu Jocuri?

Casuta cu Jocuri este un centru de zi care are ca obiectiv principal apararea integritatii si functionalitatii familiei, prin acordarea de servicii directe atât copiilor din familii defavorizate, cât si parintilor acestora. În Casuta cu Jocuri si Centrul Post Scoala ale Fundatiei Copiii Nostri au fost înscrisi pâna acum peste 600 de copii aflati în situatii de risc, pentru care a fost prevenit abuzul, neglijarea sau abandonul.

Comments are closed.