Ce prezentare ai alege – Carpathian Garden sau Stockholm?

social media Add comments

Stim cu totii scandalul iscat de noul branding de tara/imagine turistica a Romaniei lansata in urma cu doi ani la Shanghai.

Evenimentul a fost marcat de un recital al maestrului Gheorghe Zamfir, iar publicul prezent la lansare a vizionat un film de prezentare a Romaniei ca destinatie turistica si a primit suveniruri inscriptionate cu noul logo din partea organizatorilor.

Ce ati alege intre un film de prezentare static si o prezentare interactiva sustinuta de doi profesionisti, cum este cea realizata de Charlie Caper si Erik Rosales pentru Stockholm?

In alta ordine de idei, blogosfera romaneasca se afla in continua scadere, in luna martie numarul blogurilor active (cel putin 1 post) a scazut cu aproximativ 3,5% pana la un numar de 12.688 bloguri, iar fata de luna martie 2011, in care erau inregistrate 16376 de bloguri active, blogosfera a inregistrat un regres substantial de aproximativ 23%.

Activitatea din blogosfera romaneasca a scazut cu aproximativ 1,3%, pana la un numar de 196.663 articole, in timp ce in martie 2011 erau publicate 251.631 de posturi.

Twittosfera a inregistrat, de asemenea, un regres fata de luna anterioara din punct de vedere al numarului de posturi cu aproximativ 7,8%, pana la un numar de 1.176.234 posturi, iar fata de luna martie 2011 cu aproximativ 22% de la un numar de 1.497.897 posturi.

Numarul conturilor active s-a aflat in scadere, in luna martie inregistrandu-se un numar de 15.267 conturi active, in timp ce numarul total de conturi de Twitter a crescut in martie cu 94, Zelist Monitor inregistrand un numar de 57.107 conturi.

In luna martie 2011 erau inregistrate 17.286 de conturi active si un numar total de 50.073 conturi de Twitter.

 

Topul stiri virale

1) Go 4 It – Cum scapi de Facebook Timeline fara batai de cap (Internet)

Articolul prezinta pasii care trebuiesc urmati pentru a dezactiva Facebook Timeline utilizand diferite extensii pentru Google Chrome, Mozilla Firefox si Internet Explorer.

2) Realitatea – Fara admitere pe dosar! Universitatile obligate sa organizeze examen

Un ordin de ministru, aparut in 13 martie 2012 in Monitorul Oficial, obliga universitatile sa organizeze examene, iar admiterea pe baza de dosar nu mai exista.

3) Gadgetreport.ro – Cum se promoveaza Stockholm. O prezentare video incredibila

Charlie Caper si Erik Rosales (reprezentand Stockholm-ul) au folosit 7 iPad-uri pentru o prezentare spectaculoasa sustinuta la MIPIM in Cannes.

4) Jurnalul – Chevron poate incepe de ASTAZI explorarea gazelor de sist la Vama Veche, Adamclisi si Costinesti

Chevron poate începe explorarea gazelor de şist în perimetrele Vama Veche, Adamclisi şi Costineşti. Guvernul a publicat în Monitorul Oficial acordurile petroliere de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare încheiate între ANRM şi Chevron.

5) Catavencii.ro – Evolutia titlurilor in online-ul romanesc. O istorie in imagini.

Evolutia titlurilor articolelor din online-ul romanesc in ultimii ani

6) Realitatea – SONDAJ: Pe cine ati vota la Primaria Capitalei?

PDL a anuntat oficial ca il sustine pe Silviu Prigoana pentru Primaria Generala a Capitalei. USL a anuntat ca il va ajuta pe Sorin Oprescu sa obtina un nou mandat. Sondaj: Daca maine ar fi alegerile, pe cine ai vota?

7) Stirile PROTV – Parlamentarii din Ucraina vor sa interzica prin lege CEA MAI POPULARA pozitie sexuala

Parlamentul de la Kiev analizeaza zilele astea un proiect de lege care vrea sa interzica ucrainienilor sa mai faca sex intr-o anumita pozitie, pentru a rezolva o problema demografica a tarii.

8) Stirile PROTV – OTV a fost inchis. CNA a aplicat cea mai drastica sanctiune pentru postul lui Dan Diaconescu

CNA a aplicat OTV-ului cea mai drastica sanctiune posibila (injumatatirea licentei audiovizuale) pentru ca televiziunea difuzeaza continuu publicitate politica la Partidul Poporului Dan Diaconescu, in afara perioadei de campanie electorala.

9) PROTV – Momentul care a uimit-o total pe Andra! Vezi de ce nu a vrut sa se mai aseze pe scaun si a continuat sa aplaude

Razvan Alexe, concurent la Romanii au talent, a uimit prin prestatia sa. Andi Moisescu a declarat: “Eu cred ca tu esti, pentru mine tu esti. Chiar daca nu iesi castigator, pentru mine tu esti!

10) Stirile PROTV – Falsuri bine facute la preturi de lux. Cum stii daca geaca Moncler sau UGG-urile tale sunt originale

O intrega mafie a contrafacerilor functioneaza cu succes pe teritoriul tarii noastre, reusind sa-si duca marfa in unele magazine cu pretentii.

Top videoclipuri

1) KONY 2012 – aparitii: 240

2) Puya – Nimic nu e nou (official video) – aparitii: 109

3) Animal X – Doar tu si eu – aparitii 88

4) Happy Birthday Lady Gaga! (GagaFreshNews Project) – aparitii 85

5) “Losing You” by Cutting Edge – aparitii 80

6) Gotye – Somebody That I Used To Know (feat. Kimbra) – official video – aparitii: 77

7) Allexommp Starchild – Yasera – aparitii: 62

8) Foraje puturi apa – aparitii: 68

9) Dacii – Adevaruri tulburatoare – Documentar 2012 HD – aparitii: 65

10) “F— the I.R.S.” by CUTTING EDGE – aparitii: 64

Top hashtags

In luna martie, hashtag-urile #romania si #peblog isi mentin primele doua pozitii din punct de vedere al numarului de mentionari.

 

Comments are closed.