Biz urca pe scena profesionisti din toate domeniile, in cadrul Galei Valori de Romania 2017

Comunicate de presa Add comments

Echipa revistei Biz organizeaza a doua editie a celui mai prestigios eveniment al anului, Gala Valori de Romania. Gala de excelenta este un eveniment care isi propune sa recunoasca meritele celor mai respectate si performante personalitati si branduri reprezentative pentru Romania in 2017.

Gala Valori de Romania are loc in data de 16 Mai, la Radisson Blu Hotel, Bucuresti.

Romania are si a avut mereu valori, oameni si branduri, care au reusit sa se impuna pe plan international. Fie ca sunt artisti, top manageri din companii multinationale sau antreprenori, creativi, sportivi sau inventatori, romanii vor fi prezenti la Gala Valori de Romania!

In realizarea listei de nominalizati au fost consultati lideri de opinie, profesionisti din comunicare, manageri si CEO din diverse domenii de business. Echipele Biz si Unlock Market Research au dezvoltat o cercetare calitativa pentru a evidentia brandurile si oamenii de valoare.

La prima editie a evenimentului, 28 de profesionisti si-au adjudecat trofeele Valori de Romania.
Printre personalitatile premiate s-au numarat: Andrei Pitis, Vector Watch; Jean Valvis, Presedinte, Valvis Holding; Cristina Neagu; Simona Halep; Wargha Enayati, fondator Fundatia Policlinici Sociale Regina Maria; Alexandru Tomescu, Violonist; Mihai Constantinescu, Festivalul International George Enescu; Angela Gheorghiu, Soprana; Tudor Giurgiu, Presedinte TIFF; Alina Cojocaru, Balerina; Adrian Botan, Global Executive Creative Director, McCann Group.
De asemenea, la categoria “Branduri romanesti” au fost sase castigatori: Bitdefender, Dacia, Gerovital, Brandient, Arctic si Dedeman.

Personalitatile si brandurile care vor fi premiate in cadrul Galei Valori de Romania 2017 vor putea fi regasite pe site-ul evenimentului, incepand cu data de 17 Mai: http://www.revistabiz.ro/valorideromania2017/.

*Lista completa a castigatorilor Gala Valori de Romania 2016 o puteti regasi pe site-ul editiei trecute.

Comments are closed.