Avem statistici private in fbMonitor

fbMonitor Add comments

In cadrul platformei de monitorizare si analiza a paginilor de Facebook, fbMonitor, am implementat modului de Statistici Private, care prezinta informatiile din Facebook Insights intr-un mod mult mai organizat.

Modulul pune la dispozitie date despre metrice precum Average User Engagement, Average Virality/Post, Average Viewership, Fans Reach si Average Negative Feedback. Mai mult, iti oferim si informatii si grafice privind:

  • evolutia numarului de fani, evolutia numarului de fani care au oferit feedback negativ (au dat un-like, report sau hide unei postari sau chiar au dat unlike paginii),
  • evolutia numarului de utilizatori care dau click pe link-urile adaugate sau pe orice alt continut adaugat (chiar daca nu interactioneaza cu postarea) in raport cu feedback-ul negativ si userii implicati in discutii (engaged users),
  • evolutia numarului de impresii (vizualizari) ale paginii in raport cu numarul de utilizatori unici ai paginii dintr-o zi si
  • evolutia numarului total de impresii (vizualizari) ale postarilor in raport cu numarul organic de vizualizari ale postarilor care au aparut in News feed, Ticker sau in timeline-ul paginii, numarul utilizatorilor unici care au vazut postarile tale prin intermediul prietenilor lor care au distribuit o postare si numarul utilizatorilor unici care au vazut postarile tale intr-o reclama sau intr-o postare sponsorizata.

Informatiile sunt preluate direct din insights-urile disponibile pentru pagina de Facebook, dupa logare cu user si parola. Aplicatia cere DOAR drepturi de citire ale datelor disponibile in insights si nu realizeaza postari.

Mai jos puteti sa vedeti doua printscreen-uri cu o parte dintre informatii disponibile in modulul de statistici private – Private Stats.

One Response to “Avem statistici private in fbMonitor”

  1. andrei Says:

    super