Antreprenorii isi dau intalnire pe 15 martie la conferinta ADN Antreprenor

Comunicate de presa, social media Add comments

Lumea afacerilor este modelata de cei rezistenti si neinfricati. Anii de criza au separat, insa, antreprenorii reali de cei oportunisti si au evidentiat companiile care au reusit sa se reinventeze si sa se adapteze timpurilor in care traim.

Conferinta ADN Antreprenor reuneste atat antreprenori cu afaceri mari, cat si cu afaceri mai mici, oameni cu viziune intr-o dezbatere despre provocarile si oportunitatile antreprenoriatului in Romania.

Evenimentul va avea loc pe 15 Martie, la Radisson Blu Hotel, Bucuresti. In cadrul conferintei vor fi dezbatute cele mai eficiente strategii de dezvoltare, provocarile si oportunitatile pe care le ofera mediul de afaceri romanesc in 2017 si metode de finantare adaptate tipului de business ales. Antreprenori cu idei inovatoare de business, care au facut diferenta in industria in care activeaza, vor impartasi din experienta lor, cum se pot construi afaceri cu impact strategic in branding, in cresterea vanzarilor online sau in export.

Conferinta reuneste nume puternice din domeniul de business din Romania. Dintre speakeri amintim pe: Dragos Petrescu, Presedinte, City Grill Restaurants; Dalibor Vasiljevics, Founder & Brand Strategy Director, Rainfall; Mariana Bradescu-Constantinescu, Managing Partner, PIATRAONLINE si co-fondator Rock Star Construct; Iren Arsene, Director General Curtea Veche Publishing, Presedinte al Asociatiei Curtea Veche; Madalina Uceanu, Managing Partner, Career Advisor; Gabriel Sincu, Tax Executive Director, Ernst & Young; Bogdan Putinica, Senior Vice President, Global Services, ENEA AB; Florian Neagu, Director adjunct, Directia Stabilitate Financiara, BNR; Madălina Radulescu, Vicepresedinte Antreprenoriat, PWN Romania.

Mai multe detalii despre program si speakeri regasiti pe site-ul evenimentului ADN Antreprenor (http://www.revistabiz.ro/adnantreprenor2017). Pentru detalii si acreditari de presa, va rugam sa ne contactati la adresa de mail lelia.petrescu@revistabiz.ro.

***

Despre Biz

Biz este brandul care reuneste o puternica comunitate de oameni de afaceri, atat online, cat si offline. Redactia s-a impus prin realizarea unor importante studii si topuri in parteneriat cu agentii de research, pe cele mai importante domenii de activitate din Romania: Top 50 companii performante, Anuarul Directorilor de Marketing, Top 20 companii IT pentru care merita sa lucrezi, Topul Agentiilor de PR din Romania, Brand Ro sau BizTech.

Biz este unic laureat Red Dot din Romania. In premiera absoluta pentru Romania, Brandient si Biz au castigat legendarul premiu Red Dot Design Award, cea mai prestigioasa competitie internationala de design, pentru coperta editiei BizSingapore

Jurnalistii revistei au lansat puternice campanii de constientizare a valorilor romanesti (Sustinem inovatia, Sunt un taran) sau proiecte unice in lume precum Biz Marketing Xchange, provocarea prin care cei mai important directori de marketing din Romania isi schimba, pentru o zi, compania in care lucreaza. O alta inovatie este Biz World, editii ale revistei realizate integral peste hotarele tarii, in Bruxelles, Londra, SUA, Germania, Singapore si Austria.

Biz este un brand unic in mass-media de afaceri din Romania. De 15 ani organizeaza puternice evenimente de afaceri in 9 orase din tara si 8 capitale din lume, de pe 3 continente.

www.revistabiz.ro

Comments are closed.