A fi sau a nu fi recenzat?

Zelist Monitor Add comments

Recensamantul de anul aceasta a reprezentat un subiect puternic dezbatut in social media romaneasca. Fie ca au avut o parere pozitiva, fie ca nu au fost de acord cu anumite aspecte, fie ca au glumit pe seama acestuia, recensamantul a fost mentionat in ultima luna de 7.837 de ori in mediul online. Cele mai multe mentionari au fost realizate in presa (4.033),  dar si pe Twitter, unde evenimentul a fost specificat de 1.541 de ori.

35.7% dintre cei care au discutat despre recensamant sunt din Bucuresti, 20.5% din Transilvania, 8.5% din Muntenia. Majoritatea mentionarilor au fost realizate de catre barbati cu un procentaj de 78.4%.

Subiectul a fost intens discutat in ziua de 26 octombrie, acesta fiind mentionat de 1.112 de ori in social media romaneasca.

51.4% dintre mentionari au fost realizate in cadrul presei online, 19.7% au fost specificate pe Twitter si 10.6% au fost realizate in cadrul posturilor de pe bloguri.

In ceea ce priveste impactul fiecarui canal de comunicare, presa online reprezinta canalul cu cel mai mare impact, avand un procentaj de 75.2%.

 

Legat de recensamantul de anul acesta, problema CNP-ului a fost intens abordata in cadrul retelelor sociale. In ultima luna, cuvantul “CNP” a fost mentionat de 2.295 de ori.

Pe Twitter, mentionarile legate de Recensamant au fost in mare parte glume realizate pe seama evenimentului si au avut trei hashtag-uri: #recensamant, #glumecucnp, #recenzori.

Cateva dintre mentionarile din #glumecucnp

 

Cateva dintre mentionarile din #recenzori

 

Cateva dintre mentionarile din #recensamant

 

Influencerii care au scris despre recensamant in ultimele 30 de zile

3 Responses to “A fi sau a nu fi recenzat?”

  1. Adrian Says:

    Daca toti bloggeri au scris despre recensamant, eu am incercat sa citesc numai, ce rost avea sa mai scriu si eu! 🙂

  2. zaone Says:

    Sa-mi fie cu iertare insa nu gasesc la voi o adresa de contact. Cum as putea lua legatura cu un administrator al zelist? Aveti adresa mea de email in comentariu.

  3. Roxana Says:

    Ne poti scrie la adresele office@tree.ro, suport@zelist.ro