3 ani de improvizatie Obligó

Stiri Add comments

Duminica, 03.06.2012, membrii trupei de improvizatie Obligó sarbatoresc implinirea a trei ani de activitate prin intermediul unui show special in care vor prezenta cele mai spectaculoase momente ale trupei, va fi lansat site-ul oficial al trupei, toate acestea alaturi de invitati surpriza.

Pentru evenimentul de duminica oferim doua invitatii de doua persoane, prin tragere la sorti, celor care lasa un comentariu la acest articol, comentariu in care sa raspunda la intrebarea:

De ce iti place show-ul de improvizatie?

Puteti comenta pana maine, 30.05.2012, ora 14.00

Tragerea la sorti va avea loc maine, la ora 16.00 iar castigatorii vor fi contactati de unul dintre membrii trupei Obligó prin e-mail.

Le dorim mult succes celor cinci membri ai trupei: Dan Murzea, Serban Trambitasu, Alexandru Mihalache, Alexandru Rizescu, Bogdan Untila.

Despre trupa Obligó

Trupa a luat nastere acum trei ani dintr-o joaca.

Incet, incet, lucrurile au devenit din ce in ce mai serioase si, pana la urma, au ajuns in acest moment in care sarbatoresc trei ani de activitate.

 

Mai multe detalii despre trupa puteti gasi pe:

 

Update: Concursul a luat sfarsit. Multumim Gabriela si Florentina pentru participare, urmeaza sa primiti pe email mai multe detalii cu privire la show. Distractie placuta :). Asteptam sa ne povestiti cum a decurs spectacolul.

2 Responses to “3 ani de improvizatie Obligó”

  1. ionescu gabriela Says:

    Deoarece nu este regizat, spectacolul se naste, creste si se dezvolta in fata publicului.

  2. dinu florentina Says:

    Astazi este si ziua mea si implinesc frumoasa varsta de 30anisori, sunt un picutz mai mare decat voi, nu cu mult….doar de 10ori mai mare:):):).
    Asadar mi-ar placea tare mult sa va cunosc caci nu am avut ocazia pana acum, cu atat mai mult cu cat va fi o zi speciala, mai cresteti un pic.
    La multi ani!